Visa letter USDC-betalinger takket være nyt partnerskab

Dette kan sænke barrieren for adgang til stablecoin-brug betydeligt.

Visa har gået sammen med blockchain-serviceselskabet Circle for at gøre USD Coin (USDC) stablecoin-transaktioner kompatible med visse kreditkort.

”Efter at Circle selv er færdiguddannet fra Visas Fast Track-program, sandsynligvis engang næste år, udsteder Visa et kreditkort, der lader virksomheder sende og modtage USDC-betalinger direkte fra enhver virksomhed, der bruger kortet,” sagde en artikel i Forbes onsdag.

Cuy Sheffield, Visa’s chef for krypto, fortalte Forbes:

„Dette vil være det første virksomhedskort, der giver virksomheder mulighed for at bruge en saldo på USDC.“

Undervejs vil samarbejdet lette USDC-transaktioner mellem Visa-venlige virksomheder på tværs af grænserne. Betalingsgiganten afslørede også en aftale med BlockFi på tirsdag, der bringer et kreditkort til markedet, der udbetaler belønningspoint i Bitcoin (BTC).

Femogtyve tegnebogudbydere har sprunget på kortudbyderens Fast Track-plan i de seneste dage og sat scenen for Visas USDC-træk, bemærkede Forbes.

Sheffield stillede:

 “Vi fortsætter med at tænke på Visa som et netværk af netværk […] Blockchain-netværk og stabile mønter, som USDC, er bare ekstra netværk. Så vi tror, ​​at der er en væsentlig værdi, som Visa kan tilbyde vores kunder, hvilket giver dem adgang til dem og gør det muligt for dem at bruge hos vores handlende. ”

Vedtagelse af krypto er steget betydeligt i 2020, fra PayPal lancerer digitale aktiver på sin platform til store Bitcoin-køb fra store almindelige finansielle aktører.

Tidligere i år fik Coinbase mulighed for udstedelse af betalingskort ved at tilslutte sig Visas vigtigste medlemsliste.